LADIES NIGHT SALE, DINSDAG 29 MAART 2016

geplaatst in: Algemeen | 0

Welke Lady verzamelt nou geen kleding in de jaren, vaak met het kaartje er nog aan!!! Soms doe je sportkleding, vrijetijd kleding, tassen, sieraden, ceintuurs en schoenen weg. Niet omdat het stuk is, maar omdat je er op uitgekeken bent of omdat het een miskoop is!! Eigenlijk ziet het kledingstuk/accessoire er nog goed uit. Dan is de LADIES NIGHT SALE een mooie gelegenheid om dit te koop aan te bieden voor de prijs die jij wilt. Wil je een tafel (gratis). Geef dat aan ons door. Of wil je alleen maar gezellig langskomen? dat kan ook. Ook je vriendin, je familie, buurvrouw of collega is van harte welkom.

Wij zorgen voor de muziek, lekkere hapjes en een welkomstdrankje.

Wil je er daarna een drankje bij, dan is dat voor het goede doel “Roparun”
AANVANG 18.00 UUR. Locatie: Groenendaal 11, 2244 BK Wassenaar.

 Mocht je een donatie willen doen voor de Roparun, dan staat er een bus klaar.

Marijke den Dulk   0625870024   marijkedulk@outlook.com
Trudy van Oosterbosch  0642150679 bltvo@kpnmail.nl

ladies_night