Lid worden van ons Team en deelname Roparun 2018 – Team 105: Haegsche Ooievaar Runners

geplaatst in: Algemeen | 0

Beste lezer,
De Haegsche Ooievaar Runners staan ook voor de komende editie ingeschreven voor de Roparun. Ben jij geïnteresseerd om eventueel onderdeel uit te maken van ons team? Lees dan dit document.

De Roparun, de langste non-stop estafetteloop ter wereld, gaat elk jaar tijdens het Pinksterweekend van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Een absoluut unieke estafetteloop van zo’n 530 kilometer die door een team van ongeveer 25 personen wordt volbracht. Met deze uiterst sportieve prestatie brengen de Roparunners geld bijeen om de kwaliteit van het leven van terminale kankerpatiënten te verbeteren. Sinds de Roparun in 1992 voor het eerst georganiseerd werd, is al meer dan 73 miljoen euro bijelkaar verdiend.  De editie van 2017 bracht een bedrag van 5.497.643,00! miljoen euro op.

Wil jij deze belevenis als hardloper, fietser / kaartlezer, chauffeur of masseur (nog) eens meemaken, dan is het mogelijk om je vanaf nu in te schrijven. Naast de sportieve en gezellige prestatie en om met elkaar gezond over de finish te komen, is de Roparun een evenement run ten behoeve van het goede doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“. Op de website van de Roparun staat een overzicht van de doelen die gesteund worden.

Hieronder volgt belangrijke informatie waar je rekening mee moet houden bij aanmelding.

Kosten
Ieder teamlid betaalt € 150, – als bijdrage aan het inschrijfgeld voor het team en de diverse uitgaven tijdens de voorbereidingen (zoals trainingen) en tijdens het weekend van de Roparun. Ook dien je voor € 100, – loten te kopen; een bedrag dat je door het verkopen van de loten weer terug krijgt.

Wat wordt er verder van je verwacht?
Bij deelname wordt inzet en betrokkenheid gevraagd van teamleden om zo onze gezamenlijke doelstellingen te behalen verwacht. Te denken valt aan:

  • Aanwezig zijn op de eerste teambijeenkomst;
  • Aanwezig zijn op de vrijdag vóór, en de dinsdag ná de Roparun voor opbouw/afbouwactiviteiten (18 t/m 22 mei);
  • Deelnemen aan alle dag- en nachttrainingen ( ca. 3 keer een dag/nacht in een weekend).
  • Verkopen van Roparun-loten; deze dienen door jezelf buiten de vereniging van The Hague Road Runners te worden verkocht;
  • Inzet bij het zoeken en benaderen van sponsoren (particulieren en bedrijven). Promotiemateriaal is beschikbaar;
  • Helpen bij het organiseren van verschillende activiteiten om geld binnen te halen (dineravonden, collectes, rommelmarkt, wijnproeverij, Haegsche Koningsloop etc.

Wat krijg je ervoor terug?
De Roparun is een perfecte combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor het goede doel. Door middel van de trainingen en activiteiten vooraf, leer je je overige teamgenoten goed kennen; tijdens het Roparun weekend zijn we een hecht team en zullen we genieten van veel gezellige momenten.

Inschrijven
Je kunt het Aanmeldingsformulier mailen of afgeven aan Jos de Graaf (teamcaptain@hor105.nl / 06-41603359).Voor vragen kun je Jos vanzelfsprekend ook bellen.Graag ontvangen wij je reactie z.s.m. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen op  www.roparun.nl.

Schrijf je snel in en beleef samen met de overige HOR105-teamleden dit geweldige avontuur!

Naast deelnemende teamleden zijn wij ook op zoek naar mensen die ons als “Vriend van de Haegsche Ooievaar Runners” willen helpen bij de verschillende activiteiten om op enthousiaste wijze het “Roparun-gevoel” over te brengen bij de activiteiten / trainingen. Dus ook als je je dit jaar niet inschrijft voor deelname aan ons team kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

Met sportieve groet,

Jos de Graaf, teamcaptain Stichting Haegsche Ooievaar Runners