Roparun 2013

Haegsche Ooievaar Runners Team 2013: Meld je nu aan!

De Roparun, de langste non-stop estafetteloop ter wereld, gaat van Parijs en Hamburg naar Rotterdam in het pinksterweekend van 2013 (18 t/m 20 mei). Een absoluut unieke estafetteloop van zo’n 530 kilometer die door een team van ongeveer 25 personen wordt volbracht. Met deze uiterst sportieve prestatie brengen de Roparunners geld bijeen om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren. De Roparun had met 325 teams in 2012 een opbrengst van € 5.500.000, – De Haegsche Ooievaar Runners hebben hier met een bedrag van € 30.000, – aan bijgedragen!

Hoewel het pinksterweekend van 2013 nog heel ver weg lijkt, is de werving voor Team 2013 nu geopend!

Wil jij deze belevenis als hardloper, fietser / kaartlezer, chauffeur of masseur (nog) eens meemaken, dan is het mogelijk om je vanaf nu in te schrijven. Naast de sportieve en gezellige prestatie en om met elkaar gezond over de finish te komen, is de Roparun een run ten behoeve van het goede doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“. Op de website van de Roparun staat een overzicht van de doelen die gesteund worden.

Informatie over de Haegsche Ooievaar Runners Team 2013 tref je aan onder ROPARUN. Mocht je meer informatie willen ontvangen, aarzel dan niet contact op te nemen met de PR commissie door een e-mail te sturen aan pr@hor105.nl

We ontvangen je aanmelding graag voor 31 oktober a.s.