Roaprun-Informatieavond 2012

De Haegsche Ooievaar Runners staan ook voor de komende editie ingeschreven voor de Roparun. Ondanks de in de loop der jaren opgebouwde kennis en ervaring is de Roparun een uitdaging en blijft het een uitdaging.

Op sportief gebied kan het altijd sneller en het sponsorbedrag kan altijd hoger. Werken als een hecht team is echt nodig, de band die onderweg ontstaat is ongelofelijk en het gevoel dat het evenement je geeft is onbeschrijflijk. Om dit gevoel met andere te delen organiseren wij een informatie avond. De avond zal worden opgedeeld in 3 bedrijven:

  • De Roparun
    Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van de Roparun en hoe ervaren de teamleden dit.
  • Het doel
    “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” Wat  betekend dit concreet, en wat wordt er met het opgehaalde geld gerealiseerd.
  • De Activiteiten
    Velen van jullie hebben er wel van gehoord, de activiteiten. Elk jaar organiseert de HOR diverse activiteiten die voor een groot deel het uiteindelijke sponsorbedrag bepalen. Wat we allemaal van plan zijn horen jullie op deze vanavond.

De avond is voor bedoeld voor iedereen die de Roaprun  een warm hart toedraagt. Van (oud) teamleden, tot geïnteresseerde passanten.  Kom voor een avond  met een lach en  traan naar het clubgebouw van de HRR op:

Adres: Groenendaal 11  2244 BK Wassenaar
Datum: dinsdag 30 oktober 2012
Aanvang: 20:00

Aanmelden via : pr@hor105.nl
of schrijf je in op http://www.hor105.nl/inschrijven-roparun-informatieavond-2012