Wijnproeverij dinsdag 23 april in Den Haag

wijnproeverijOp dinsdag 23 april van 18.00 tot 20.00 uur kunt u deelnemen aan een wijnproeverij die wordt georgansieerd door de Haegsche Ooievaar Runners, in samenwerking met Schutter Wijnservice. Zij werken hier belangeloos aan mee. De opbrengst van deze wijnproeverij komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun Palliatieve Zorg.

 

Op de gezellige locatie van Schutter Wijnservice (Balistraat 81 B te Den Haag) ontvangen wij u graag om lekkere wijnen te proeven. De toegangsprijs is € 20,- per persoon incl. hapjes.

Inschrijven kan hier http://www.hor105.nl/inschrijven-roparun-wijnproeverij-2013

Roparun diner maandag 15 april in de Tender bij Valkenburg nabij Leiden

Roparun Diner TafelOp maandagavond 15 april is het zover. De Haegsche Ooievaar Runners organiseren het jaarlijkse Roparun diner. Dé gelegenheid om met een groep mensen (denk aan uw sportgroep, collega’s, vrienden en familie) voor een schappelijke prijs en voor het goede doel een gezellige avond te hebben. Natuurlijk bent u ook samen of alleen van harte welkom!

 

Wederom hebben we een uitstekende kok bereid gevonden om in de gezellige ambiance van restaurant De Tender aan hetValkenburgse meer een mooi viergangenmenu te presenteren. Het menu van de avond ziet er als volgt uit:

Gemarineerde runder carpaccio en mesclum salade met balsamico glacé en oude Parmezaan met noten crunch
***
Licht gebonden asperge crème soep met kervel dragon room
***
Gebakken parelhoenderfilet met frisse ratatouille aardappeltaartje van Nicolaï aardappel en rode wijnsaus
***
Dessert du chef

Dit alles voor de prijs van €35 (exclusief drankjes) per persoon.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de Stichting Roparun Palliatieve Zorg. Kortom, een gezellige avond en een mooi gebaar in één.