Eerste ROPA-runtraining

De Roparun 2013 lijkt nog maar net achter de rug, maar toch begon zaterdag 2 november de eerste training voor de Roparun 2014. Het Haegsche Ooievaar Runnersteam van 2013 aangevuld met enkele nieuwe gezichten heeft nu al zin in het Pinksterweekend 2014 waarin de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam gehouden wordt!

Tijdens de eerste training wisselden alle teamleden (lopers, fietsers, verzorgers en chauffeurs) in tweetallen twee kilometer hardlopen af met twee kilometer fietsen. Doel hiervan is dat alle teamleden ervaren hoe het is om te lopen en om een routebeschrijving te kunnen lezen. Vooral dit laatste zal voor sommige binnen ons team nog wat training vergen. De route, van zo’n 20 kilometer, bracht ons door herfstig Wassenaar, via de Horsten en Leidschendam weer terug bij het clubhuis.

Terug in het clubhuis vertelde onze teamcaptain Jos ons wat over de samenstelling van ons team. Daarna was het woord aan Gerwin van de PR-commissie. Het belangrijkste doel voor deelname aan de Roparun is natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker, zodat er leven toegevoegd kan worden aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Naast de lotenverkoop zullen er de komende tijd weer diverse activiteiten worden georganiseerd waarmee we een zo hoog mogelijk bedrag voor de stichting Roparun willen binnenhalen. De eerste activiteit is de traditionele wijnproeverij dinsdag 26 november bij Schutter Wijnservice.

Wij als team kijken uit naar de volgende trainingen en de diverse activiteiten.

Wijnproeverij dinsdag 26 november in Den Haag

wijnproeverijOp dinsdag 26 november van 18.00 tot 20.00 uur kunt u deelnemen aan een wijnproeverij die wordt georgansieerd door de Haegsche Ooievaar Runners, in samenwerking met Schutter Wijnservice. Zij werken hier belangeloos aan mee. De opbrengst van deze wijnproeverij komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun Palliatieve Zorg.

 

Op de gezellige locatie van Schutter’s Wijnwinkel Frederikstraat 31 2514 LA te Den Haag ontvangen wij u graag om lekkere wijnen te proeven. De toegangsprijs is € 20,- per persoon incl. hapjes.

Inschrijven kan hier http://www.hor105.nl/inschrijven-roparun-wijnproeverij-2013

Bloed, zweet en tranen

Meedoen met de Roparun is mooi maar zwaar. En toch heeft bijna het hele team
Haegsche Ooievaar Runners van 2013 zich met volle overtuiging aangemeld voor de
Roparun in 2014. Wat bezielt deze mensen?

Lees er alles over in de nieuwe Road Review: klik