Benefietavond 24 april 2015 bij Lunchroom Papan

Op vrijdagavond 24 april 2015 organiseert team Haegsche Ooievaarrunners (HOR105) een Benefietavond voor de Roparun. Locatie lunchroom PAPAN, Vissershavenweg 55a, 2583DL Scheveningen.

De avond begint met een gezellige welkomborrel met een hapje en een drankje. Tijdens de borrel en ook daarna is er live jazz/blues muziek van Carel Adriaans (treedt vrijdagsavonds altijd op in de Posthoorn in Den Haag). Voor wie het niet kan laten, later op de avond kan je lekker dansen op Dance Classics welke zijn samengesteld door DJ Earl. Als hij geen andere opdrachten heeft, komt hij persoonlijk draaien.

Een onderdeel van de Benefietavond is een veiling van diverse belevingen. We hebben allerlei zintuigelijke items om te veilen, eigenlijk van top tot teen: Heerlijke Argan Olie voor je haar, een Kappersbon, een Schoonheidsbehandeling, een Ontspanningsmassage, een Sportmassage, Voetmassage en een Pedicurebehandeling. Verder nog kunststukken om het oog te “strelen”, zoals o.a. glasfusion, beelden, pentekeningen en schilderijen. Voor de neus hebben we een heerlijk Rituals pakket. Om het af te maken hebben we sportieve en modieuze kleding. Ook de inwendig mens vergeten we niet; je kan bieden op een High Thee bij lunchroom PAPAN. Voor sportievelingen of voor (klein)kinderen hebben we drie kwartaal abonnenmenten voor Aikido lessen. AiKiDo betekent Ai=harmonie, Ki= levensenergie, Do= de weg.

Mis deze mooie avond niet en meld je snel aan, misschien ben jij een van de gelukkige die een beleving mee naar huis neemt!

Entree gratis.

Op onze site onder “Activiteiten” kunt u vast een uitgebreide  impressie krijgen van de te veilen items. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Het globale programma:
18.00 – 19.00 uur Aanvang en borrelen. Ook is er de gelegenheid om de te veilen artikelen te bekijken of wat te eten.

19.00 uur Start veiling. De veiling zal naar verwachting maximaal een uur duren.

20.00 uur Vervolg borrel en de mogelijkheid om wat te eten.

21.00 uur Start Dance Classics en gelegenheid om te dansen.

24.00 uur Einde.