WIJNPROEVERIJ 1 DECEMBER 2015

Op dinsdag 1 december 2015 houden we weer onze jaarlijkse wijnproeverij ten bate van de Roparun. Ook dit jaar is het gelukt om op de unieke locatie Galerie 2.0 de wijnproeverij te houden. Galerie 2.0 is centraal gelegen aan het Noordeinde 57, 2514 GC in Den Haag en is goed bereikbaar met het OV en er is een vlakbij een parkeergarage.

Wijnclub Hofstede Meerzigt heeft voor ons acht mooie wijnen uit de nieuwe en oude wijnlanden geselecteerd. Uiteraard ontbreekt de feestelijke ‘bubbel’ voor de december maand niet! Een sommelier van Hofstede Meerzicht zal naast informatie over de wijnen, ook adviseren over smakelijke wijn-spijs combinaties van de te proeven wijnen.

De Wijnproeverij kost € 20,00. We verwachten je rond 18.00 uur en ontvangen je met een assortiment van lekkere hapjes. De wijnproeverij zal aanvangen om 18.30 uur.

Aanmelden graag via het evenement op onze faceboekpagina Haegsche Ooievaar Runners of anders met een mail naar pr@hor105.nl onder vermelding van je naam en/of de namen van je gasten. De kosten kan je ter plekke betalen, neem als het kan gepast geld mee.
Wij gaan er een gezellige avond van maken en zien uit naar je komst!
Hofstede