Roparun Wijnproeverij dinsdag 29 november

Op dinsdag 29 november houden we weer onze jaarlijkse wijnproeverij ten bate van de Roparun. Wijnclub Hofstede Meerzigt zal voor ons een selectie maken van mooie en feestelijke wijnen. Een sommelier van Hofstede Meerzicht zal naast informatie over de wijnen, ook adviseren over smakelijke wijn-spijs combinaties van de te proeven wijnen.

Ook dit jaar is het weer gelukt om de wijnproeverij bij Galerie 2.0 te mogen houden. Deze unieke locatie is centraal gelegen aan het Noordeinde 57, 2514 GC in Den Haag en is goed bereikbaar met het OV.

De Wijnproeverij kost € 20,00. We verwachten je uiterlijk rond 18.00 uur en ontvangen je met een assortiment van lekkere hapjes. De wijnproeverij zal aanvangen om 18.30 uur.

Aanmelden graag met een mail naar pr@hor105.nl onder vermelding van je naam en/of de namen van je gasten. De kosten kan je ter plekke betalen, neem als het kan gepast geld mee. Geld vooraf overmaken kan ook op rekening NL65 INGB 0008321644 t.n.v. Haegsche Ooievaar Runners o.v.v. je naam en/of je gasten.

wijnproef