ROPARUN DINER 28-03-2017

Kom je ook eten voor het goede doel?  

In het Pinksterweekend van 2017 rennen de Haegsche Ooievaar Runners in één ruk van Parijs naar Rotterdam om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Je moet daarbij denken aan bijvoorbeeld de aanschaf van hoofdhuidkoelers, de inhuur van Cliniclowns, vakantieprojecten of een nieuwe vaatwasser voor een hospice.  

Ook dit jaar houden we weer een diner ten bate van dit goede doel. Ditmaal zal dit plaatsvinden bij restaurant de Dagvisser, Dr. Lelykade 26, 2583 CM, den Haag.  Het restaurant is goed bereikbaar met het OV, parkeren in de Scheveningse Haven is gratis. 

 De kosten van 1 diner zijn 35 EUR en dient bij voorkeur vooraf betaald te worden. (€ 14,75 komt ten goede aan de Roparun).  Je krijgt hiervoor een welkomstdrankje en een 3 gangen diner naar keuze. Ook brood met boter en water (plat en bruisend) zullen door restaurant de Dagvisser verzorgd worden. 

Op deze avond kun je vanaf 18.00 uur inlopen en wordt je welkom geheten met een drankje, waarna we om 19:00 uur aan tafel gaan. 

Aanmelden kan via Aanmelden voor Roparundiner 2017. 

De kosten graag vooraf overmaken op rekening NL65 INGB 0008321644 t.n.v. Haegsche Ooievaar Runners o.v.v. je naam en/of je gasten. 

Let op: Bij betaling aan de deur betaal je 40,00 EUR/p.p. Je krijgt hiervoor twee Roparunloten. Zorg als je niet vooraf kan betalen voor gepast geld. 

 

Wij zien uit naar je komst!   

Wij komen feestelijk gekleed, doe je mee?