Opbrengst Workshop Méér leven! EUR 250

geplaatst in: Algemeen | 0

Op zaterdag 28 maart van 12:00 uur tot 13:30 uur heeft Tanja van KWIEC een online workshop gegeven over hoe je leven kunt toevoegen aan de dagen, als er nog wèl dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven. Zeker in deze tijd waarin wij te maken hebben met onzekerheden rondom het Corona virus, is het goed verbinding met elkaar te zoeken en kan méér leven een uitdaging vormen.

Vorig jaar heeft Tanja meegedaan aan de Roparun en ook de volgende editie zal zij met team 105 van Parijs naar Rotterdam lopen om geld op te halen voor mensen die geen dagen meer kunnen toevoegen aan hun leven. De totale vrijwillige bijdrage voor deze workshop is uiteindelijk gekomen op EUR 250 en komt ten goede aan de Roparun.

Tanja is naast hardloper ook trainer en coach in duurzame gedragsverandering. Zij geeft trainingen aan teams binnen bedrijven om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Zeker in deze tijd is daarin flexibiliteit en creativiteit nodig. Tanja richt zich op de betrokkenheid binnen het team, ook de individuele kwaliteiten en de intrinsieke motivatie spelen hierbij een rol. Tanja zorgt er voor dat teams meer uit hun samenwerking halen en als team beter presteren. Tijdens coachingstrajecten gaat Tanja met de deelnemer op zoek naar hoe zij het leven kunnen leven dat voor hen de moeite waard is. ‘Hoe kun je meer leven toevoegen aan jouw dagen?’ is een vraag die tijdens de coaching centraal staat.