Word Sponsor

Wist u dat: “de Roparun bij de belastingdienst staat geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)”?. Hierdoor zijn giften aan de Roparun aftrekbaar van de belasting!

ANBI

U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen:

Ten eerste kun je ons steunen door middel van een financiële bijdrage, of je bent natuurlijk helemaal vrij om het bedrag te bepalen waarvoor je dit doel wilt ondersteunen. U kunt uw bijdrage rechtstreeks overmaken via de Roparun-website. De bijdrage wordt dan gedaan aan de “Stichting Roparun” en kan worden toegekend aan ons team.

De “Stichting Roparun” staat bij de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn giften aan de via de “Stichting Roparun” aftrekbaar van de belasting!

Het is daarnaast ook mogelijk om uw donatie over te maken op: Rekeningnummer NL65 INGB 0008 3216 44 t.n.v. Haegsche Ooievaar Runners, o.v.v. sponsoring Roparun. TIP! i.p.v. in een keer kunt u ook gespreid (bijv. maandelijks) een bedrag aan de Haegsche Ooievaar Runners t.b.v. de Stichting Roparun overmaken. 

Let op: Voor alle rechtstreekse bijdragen aan de bankrekening van de Haegsche Ooievaar Runners gelden niet de fiscale bepalingen zoals deze voor ANBI worden gehanteerd.

Ook andere vormen van directe sponsoring van ons team zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken sponsoring voor vervoer, brandstof voedsel, kleding, (sport)drank e.d. 

Als u wilt weten, wat er zoal gedaan wordt met het geld, dan kunt u een kijkje nemen op de website van de Roparun zelf. Hier treft u een overzicht van alle doelen van dit jaar.

Indicatiebedrag EUR
Huur materiaalwagen 600
Huur parcourswagen 600
Brandstof en tol camper 1
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Brandstof en tol camper 2
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Brandstof en tol materiaalwagen
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Brandstof en tol parcourswagen
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Eten en drinken voor het team 400
Verzekeringen 300
T-shirts team n.b.b.


Onze Sponsoren

Materiaal en vervoer

Kampeercentrum De Jong 23.000 m² Reis- en Kampeerinspiratie

Happy Copy

Happy Copy Al sinds 1996 is Happy Copy een Kopierservice, Printservice, Copyshop, Printshop, Drukkerij en Textieldrukkerij onder één dak. Ons one-stop-shopping concept is uniek in de markt


Evenementen en acties

Tassenmakerij

Barbara

Voor de verkoop van de tassen.


Eten en drinken


De COOP al 125 jaar uw Supermarkt

The Hague Road Runners, een Haagse wegatletiekvereniging is in 1984 opgericht en is met name gespecialiseerd in het trainen voor, deelnemen aan en zelf organiseren van hardloopwedstrijden op de weg. Verder bieden wij de mogelijkheid om op een gevarieerde manier overdag de conditie op te bouwen.


Overige