Word sponsor

Wist u dat: “de Roparun bij de belastingdienst staat geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)”?. Hierdoor zijn giften aan de Roparun aftrekbaar van de belasting!

ANBI

U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen:

Ten eerste kunt u ons ondersteunen door middel van een financiële bijdrage, uiteraard bent u volkomen vrij te bepalen voor welk bedrag uw dit doel wilt steunen. Uw bijdrage kunt u direct overmaken via http://www.roparun.nl/doneren.html . De bijdrage vindt dan ten gunste van de “Stichting Roparun” plaats en kan worden toegekend aan een deelnemend team.

De “Stichting Roparun” staat bij de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn giften aan de via de “Stichting Roparun” aftrekbaar van de belasting!

Het is daarnaast ook mogelijk om uw donatie over te maken op: Rekeningnummer NL65 INGB 0008 3216 44 t.n.v. Haegsche Ooievaar Runners, o.v.v. sponsoring Roparun. TIP! i.p.v. in een keer kunt u ook gespreid (bijv. maandelijks) een bedrag aan de Haegsche Ooievaar Runners t.b.v. de Stichting Roparun overmaken. 

Let op: Voor alle rechtstreekse bijdragen aan de bankrekening van de Haegsche Ooievaar Runners gelden niet de fiscale bepalingen zoals deze voor ANBI worden gehanteerd.

Ook andere vormen van directe sponsoring van ons team zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken sponsoring voor vervoer, brandstof voedsel, kleding, (sport)drank e.d. 

Indicatiebedrag EUR
Huur materiaalwagen 600
Huur parcourswagen 600
Brandstof en tol camper 1
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Brandstof en tol camper 2
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Brandstof en tol materiaalwagen
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Brandstof en tol parcourswagen
Rotterdam-Parijs-Rotterdam
200
Eten en drinken voor het team 400
Verzekeringen 300
T-shirts team n.b.b.

Als u wilt weten, wat er zoal gedaan wordt met het geld, dan kunt u een kijkje nemen op de website van de Roparun zelf. Hier treft u een overzicht van alle doelen van dit jaar.

Reacties zijn gesloten.