Saskia Verkaik

Teamcaptain

Mijn naam is Saskia Verkaik, 46 jaar en woon samen met mijn zoon Thijmen (16) en dochter Karlijne (14) in den Haag. In het dagelijks leven ben ik informatie-analist en vooral met rapportages en cijfertjes bezig. En in 2016 ben ik voor het eerst als parcourschauffeur meegegaan met de Roparun.

Van te voren had ik mezelf nooit een voorstelling kunnen maken van de grootsheid van dit evenement: zóveel teams, zóveel mensen, die zich allemaal voor het zelfde mooie doel inzetten. Enorm overweldigend vond ik het. Sindsdien kun je wel zeggen dat ik het Roparunvirus te pakken heb. En na 3 jaar meegegaan te zijn als parcourschauffeur, heb ik in 2019 het stokje overgenomen en mag mijzelf nu teamcaptain noemen.

Maar ook al is het evenement een bijzondere en leuke ervaring, minstens zo belangrijk vind ik dat hele mooie doel waar alles om draait:

“Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden.”

Het voelt goed om met een heel team gezamenlijk een bijdrage te kunnen leveren om mensen te kunnen helpen. Ik hoop dan ook van harte, dat we ook dit Roparun-jaar straks weer af kunnen sluiten met een donatie van een prachtig bedrag aan de Roparun. 

 

Doneren op naam van dit teamlid: